Sokken Direct

Sokken

SokkenDirect is de aanbieder van kwalitatief hoogwaardige sokken. Ze zijn een onmisbaar onderdeel van elke garderobe. We hebben ze in allerlei verschillende stijl, kleuren en maten. Verder kun je sokken dragen bij allerlei soorten gelegenheden, van casual tot formeel. Ze zijn gemaakt van zachte en ademende materialen die comfortabel zijn om te dragen. Bovendien zijn onze sokken stevig, waardoor ze minder snel slijten. Dat maakt bij ons merk kopen een duurzame keuze. Bij ons kun je een ruime selectie aan sokken vinden van hoge kwaliteit, die garant staan voor comfort en duurzaamheid. Koop nu je favoriete paar en ervaar het comfort en de kwaliteit zelf.

Materialen en kleuren sokken

SokkenDirect biedt sokken van verschillende materialen, zoals katoen en wol. Katoenen varianten zijn zacht en ademend, waardoor ze geschikt zijn voor alledaags gebruikt en voor mensen met een gevoelige huid. Wol is een warm en ademend materiaal, waardoor het ideaal is voor de koudere maanden. Naast de keuze voor verschillende materialen, bieden wij ook een ruime selectie an stijlen en kleuren. Je kunt kiezen uit een breed scala aan patroon en printdesigns, van klassieke strepen en ruiten tot opvallende , kleurrijke motieven. Bovendien zijn er ook verschillende pasvormen beschikbaar, zodat jij bij ons altijd sokken kunt vinden die perfect passen bij jouw voeten.

 

Sokken kopen bij SokkenDirect

Als kiest voor de producten van ons merk, kies je voor kwaliteit en comfort. Bij ons vind je allerlei grote merken zoals Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, PUMA en nog veel meer. Ons grootste merk is FALKE, die al jarenlang sokken leveren van de beste kwaliteit, maar wel voor een vriendelijke prijs. Bestel je favoriete producten vandaag nog en je kunt ze over twee werkdagen bij jou thuis verwachten. Een groot voordeel aan bij ons bestellen is dat je bijna nooit voor je bestelling hoeft thuis te blijven. Wij doen namelijk altijd ons best om bestellingen zo compact mogelijk in te pakken. Hierdoor zou je bestelling gewoon door de brievenbus moeten passen. En bestel je voor € 39,95 of meer, dan sturen we ze ook nog eens kosteloos naar je op. Blijken de sokken toch niet helemaal lekker te zitten, dan kun je ze gerust bij ons retourneren. Bekijk snel het volledige assortiment!

Je kunt sokken kopen in dezelfde maat als je schoenmaat. Vaak komt het niet heel precies en zal een maatje te groot of te klein niet een groot probleem zijn. Bij SokkenDirect verkopen we dan ook sokmaten van bijvoorbeeld 35-36 of 40-46.

FALKE sokken zijn al jarenlang één van de best verkrijgbare sokken ter wereld. Al ruim 100 jaar levert FALKE sokken met fantastisch draagcomfort en van topkwaliteit. Benieuwd naar deze geweldige sokken? Je vindt bij SokkenDirect een uitgebreid assortiment van FALKE sokken voor heren, dames, kinderen. Daarnaast hebben we ook sportsokken en heerlijke huissokken van FALKE.

Naadloze sokken worden met de hand dichtgemaakt, zodat de naden een hele fijne afwerking hebben. Hierdoor zitten dit soort sokken vaak erg comfortabel. Het gehele assortiment van SokkenDirect bestaat uit naadloze sokken. Dit betekent dat je met onze sokken altijd profiteert van een groot draagcomfort.